Nya slingan

Hej medlem och gäst till Ronneby GK, 2017 blir ett spännande golf år för oss som golfklubb! Vi har nämligen ändrat på vår bansträckning med förhoppning att göra spelet bättre för dig. För er som spelat banan tidigare kommer vi spela banan enligt följande ordning:

Hål 1, 2, 3, 4, 5, 16, 17, 18 därefter kommer man ner till klubbhus området och erbjuds möjlighet till fika antingen i restaurangen eller receptionen beroende på del av säsongen. Spelet fortsätter sedan enligt följande:

Hål 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 6, 7

Det innebär alltså att det med den nya hålordningen kommer finnas möjligheter till toalett efter 8, 10 och 14 hål där den senaste är av modell enklare. Förändringen är gjord men i skrivande stund saknar lite hänvisningsskyltar. Receptionen informera dig självklart om detta innan du går ut på din runda men vi hoppas på överseende till vi hunnit få allt klart.

Ronneby GK