Allmäna nyheter

Golfutveckling – Helår

40 deltagare , 4 grupper

Vi fortsätter med vårt koncept Träningskortet och kommer likt förra året att dela in er i fyra grupper grundat på era handicap. Vi gör detta eftersom vi upplever att man är mer bekväm i att träna med de som är på samma nivå inom golfen. Det gör också att vi som golfutvecklare lättare kan anpassa våra träningspass utefter en nivå istället för att hantera flera nivåer under samma pass.

Träningskortet är anpassat för dig som vill utveckla din golf men också göra varje utvecklingspass i en trivsam och social miljö. Det kommer innehålla utveckling av tekniken, spelet och fysiken.

Träningen kommer löpa över ett helt år från mitten av april 2018 till slutet av mars 2019. Med undantag för de veckor då golfutvecklaren har semester eller är på träningsresor, tävlingar eller utbildning.  Samarbetet med Leråkra består så en del pass kommer förläggas ute på Leråkra.

Innehåll:

• Screening av kroppen utefter Balance Golf modell inför vinterträningen
  • Personlig plan för den tekniska utvecklingen av rörelsen.
  • Strategi för en personlig utveckling av spelet både ur ett träningsperspektiv och spelet på banan.

Övrig information:

• Indelning i fyra grupper utefter handicap tillsammans med Träningskortet – Halvår. (sommaren)
  • Max tio personer på varje träningspass. Bantas till fyra per pass under vinterträningen.
  • Garanterad tillgång till minst ett pass i veckan.
  • Varje pass är 50 minuter. (kom uppvärmda)

Priser:

För medlemmar på Ronneby eller Leråkra Golfklubb:
230 kronor per månad. Autogiro över 12 månader.
För medlemmar på andra golfklubbar:
260 kronor per månad. Autogiro över 12 månader.

Golfutveckling – Halvår

40 deltagare , 4 grupper

Vi fortsätter med vårt koncept Träningskortet och kommer likt förra året att dela in er i fyra grupper grundat på era handicap. Vi gör detta eftersom vi upplever att man är mer bekväm i att träna med de som är på samma nivå inom golfen. Det gör också att vi som tränare lättare kan anpassa våra träningspass utefter en nivå istället för att hantera flera nivåer under samma pass.

Träningskortet – halvår är anpassat för dig som vill utveckla din golf men också göra varje utvecklingspass i en trivsam och social miljö. Det kommer innehålla utveckling av tekniken och spelet.

Träningen kommer löpa från mitten av april till början av oktober.

Med undantag för de veckor då golfutvecklaren har semester, är på träningsresor, tävlingar eller utbildning. Samarbetet med Leråkra består så en del pass kommer förläggas ute på Leråkra

Innehåll:

• Personlig plan för den tekniska utvecklingen av rörelsen.

Övrig information:

• Indelning i fyra grupper utefter handicap tillsammans med Träningskortet – Helår.
  • Max tio personer på varje pass. Garanterad tillgång till minst ett pass i veckan.
  • Varje pass är 50 minuter. (kom uppvärmda)

Pris:

Träningskortet: 1695 kronor för er som är medlemmar på Ronneby GK eller Leråkra GK.

Deltagare från andra klubbar betalar 1995 kronor.