Ronneby Golfklubb

Tillsammans skapar vi

Hej!

Vi i marknadsgruppen har för  målsättning att ha kunden i centrum och arbeta långsiktigt samt professionellt mot er  som är samarbetspartners till Ronneby GK.
Vi kan erbjuda er som företag en rad olika lösningar, vill ni veta mer om Ronneby GK kontakta oss så kommer vi ut till er och presenterar vår verksamhet.

• Reklamexponering på vår anläggning.
    Hål, tavlor och interntv, avtal som ger ditt företag flera möjligheter.
  • Tävlingssamarbete.
    Sponsra en tävling och få en unik möjlighet att visa upp ditt företag hos våra medlemmar.
  • Kundgolfsaktiviteter.
    Vi har en lång erfarenhet av företagsgolfsarrangemang. Allt från 4 till 300 personer, och kan hjälpa till med både stora och små insatser.
  • Prova på golf
    Om ni vill erbjuda kunder eller medarbetare en möjlighet att prova på golf vet vi hur man bäst kan göra.
  • Juniorsponsring
    Verksamheten för våra juniorer är viktig. Här kan ditt företag stötta våra juniorer på bästa möjliga sätt.

Ett stort tack till våra samarbetspartners.

Utan er hade vår verksamhet inte varit möjlig.

Ronneby Golfklubb

Välkommen till Ronneby Golfklubb, en trevlig bana med familjär inriktning.