Ungdomsträning 2018

Anmälan sker via denna länk

Junior på Ronneby Golfklubb 2018

Att vara junior på Ronneby Golfklubb ska vara fantastiskt. Här ska du som junior befinna dig i en miljö där du är trygg, ha många vänner och alltid ha möjligheten att träna för att bli bättre och framförallt ha väldigt roligt.

Info gällande priser och startdatum:

5 – 8 år:                                                                                  300:-

Här är glädjen och leken central samtidigt som vi lär oss grunderna i slagen. Att få god kroppskontroll, lära sig nya saker och samtidigt ha roligt med sina vänner.

Ledord: Ha kul, leka, nyfikenhet, kroppskontroll, vara en fin kompis.

*Träningsstart vecka 19.  Passet är på 50 minuter.

Träningsdag: Tisdagar

Tränare Johan Bjerngren.

9 – 12 år:                                                                            Pris 700:- inklusive fria rangebollar hela året

Målet är att ta grönt kort och i förlängningen att få officiellt handicap. Att få komma ut på banan och spela och dessutom få göra det med sina kompisar. Vi öppnar också för möjligheten att eventuellt få prova på att spela nån gång på Blekingetouren kan vara en rolig upplevelse.

Ledord: Glädje, gemenskap, vara en fin kompis, nyfikenhet, utvecklas, lära att träna, prova att tävla, spela.

*Ett pass i veckan med start vecka 16 och slutar vecka 39. Passet är på 50 minuter.

Under sommarlovet kommer träningspasset ligga på onsdagar 10:00 – 12:00

Sommarläger kommer hållas 25 – 28 juni på Ronneby Golfklubb. Två dagars träning och spel samt klubbkval för Galvin Green PGA Junior Pro Am och Skandia Cup är innehållet dessa dagar. Mat ingår alla dagar.

Detta innebär en extra kostnad preliminärt 400 kronor eller 100 kronor per dag.

Tränare: Johan Bjerhag

Träningsdag: Tisdag, onsdag eller torsdag.

13 – 21 år:                                                                            Pris 700:- inklusive fria rangebollar hela året

Denna grupp är riktad till dig som i huvudsak vill ha golfen som en rolig sysselsättning och inte nödvändigtvis vill satsa på golfen som idrott. Gruppen är också tänkt för dig som kanske känner dig mogen ännu att spela på Blekingetouren men kanske vill testa snart.  Motivationsprofilen kommer att tillämpas.

Målet är att utvecklas, ha roligt och eventuellt att prova på att spela på Blekingetouren.

Ledord: Ha roligt, vara en fin kompis och förebild, utvecklas, bättre teknik, skills, levla upp.

Träningsdag: Onsdagar eller torsdagar med start vecka 15

Tränare: Johan Bjerhag

Tävlagruppen:                                                                               Pris 2200:- inklusive fria rangebollar hela året

Denna grupp är för dig som vill tävla på Sveriges ungdomstourer, träna mycket och utvecklas. Motivationsprofilen kommer vara central i utvecklingen av spelet, tekniken och alla förberedelser. Gruppen kommer under 2018 ta nästa steg inom Balance Golf vilket innebär bättre möjligheter till uppföljning och individanpassad träning. Golfutvecklare kommer finnas på tävlingsarenan på något sätt minst två ggr under säsongen.

Ett pass i veckan med start vecka 12.

Två pass i veckan från och med vecka 18

Träningsdag: Onsdag (bestämt) och torsdag (preliminärt). Träningstid 50 minuter.

Under sommarlovet träning onsdagar klockan 13:00 – 15:00 plus en träningstid till som planeras in vid ett senare skede.

4 privatlektioner a 25 min ingår under säsong men måste bokas i förväg.

Tränare kommer finnas på tävlingsbanorna vid minst tre tillfällen under 2018 för att coacha. Ibland på plats tävlingsdagen och ibland med på inspelet inför tävlingen.

Vårläger            28 – 30 april (lördag – måndag) på Vetlanda Golfklubb med tydlig inriktning på tekniken och spelet.

Sommarläger   25 – 28 juni på Ronneby GK. Två dagars träning och spel samt klubbkval för Galvin Green PGA Junior Pro Am och Skandia Cup är innehållet. Mat ingår!

Höstläger          Datum ej fastställt. 1 alternativt 2 dagar där vi åker nånstans och spelar och tränar.

Det är i första hand Blekingetouren som är aktuellt så mer info finns på http://www.ronnebygk.se/medlemmar/junior/tavlingar

Anmälan:

Som det ser ut nu har jag blockerat 12 timmar som kan gå till ungdomsträningen. Därför är det viktigt att era anmälningar kommer in så att all övrig träningsverksamhet också kan planeras. Vissa av dessa timmar kommer att gå till nybörjarkurser, privatlektioner och träningskorten.

Om en anmälan inte kommer in så kan jag inte garantera plats i ungdomsträningen då alltför många efteranmälningar ihop med för få tider skulle sänka kvaliteten på träningarna.

Min målsättning som ungdomsledare är:

• Att alla blir sedda
  • Att alla mår bra
  • Att alla känner gemenskap
  • Att alla har roligt
  • Att alla tycker golf blir roligare och roligare
  • Att alla upplever utveckling
  • Att alla vill spela mer golf

Anmälning till ungdomsträningen sker på www.ronnebygk.se/junior

Anmälan ska vara inne senast 25 februari för ungdomsträningen.

*Undantag gällande träningstider:

De veckor då golfutvecklaren har semester eller är på träningsresor, tävlingar eller utbildning kan träningstillfället utgå.

Vid ytterligare frågor så kontakta mig:

info@ronnebygk.se

Går också bra att ställa frågor via Messenger på Facebook.

Johan Bjerhag

Golfutvecklare / PGA Club Professional