Ungdomsträning 2017

Anmälan sker via denna länk

Att vara junior på Ronneby Golfklubb ska vara fantastiskt. Här ska du som junior befinna dig i en miljö där du är trygg, ha många vänner och alltid ha möjligheten att träna för att bli bättre och framförallt ha väldigt roligt.

Info gällande priser (kommer faktureras när all ungdomsträning kommit igång) och startdatum:

Golfkul:                                                                                            Pris 100:-

För dig mellan 6 och 9 år som vill ha roligt på golfbanan. Golfkul startar vecka 18.

Tränare: Johan Bjerngren.

Ungdomsträning:                                                                         Pris 600:- inklusive fria rangebollar hela året

För dig som har fyllt eller fyller 10 år under 2017 och har golfen som en social och rolig aktivitet men inte är redo än eller sugen på att tävla och träna så mycket.

Ett pass i veckan med start vecka 16. Under sommarlovet kommer träningspasset ligga på onsdag morgon.

Sommarläger kommer hållas 19 – 22 juni på Ronneby Golfklubb. Två dagars träning och spel följt av klubbkval för Galvin Green PGA Junior Pro Am och Skandia Cup. Mat ingår alla dagar.

Detta innebär en extra kostnad preliminärt 400 kronor eller 100 kronor per dag.

Tränare: Johan Bjerhag

Tävlagruppen:                                                                              Pris 2000:- inklusive fria rangebollar hela året

För dig som har fyllt eller fyller 10 år under 2017 och vill träna mycket och vara ute och tävla på Sveriges ungdomstourer.

Startar vecka 7. Två pass i veckan från och med april månad fram tills dess ett pass i veckan.

Under sommarlovet träning onsdagar klockan 13.00.

2 styck privatlektioner ingår under säsong men måste bokas i förväg.

Tränare kommer finnas på tävlingsbanorna vid minst två tillfällen under 2017 för att coacha.

Vårläger           11 – 13 april  på annan bana med tydlig inriktning på tekniken och spelet.

Sommarläger  19 – 22 juni på Ronneby GK.  Två dagars träning och spel följt av klubbkval för Galvin Green PGA                                    Junior Pro Am och Skandia Cup.

Höstläger         Datum ej fastställt. 2 alternativt 3 dagar där vi åker nånstans och spelar och lägger upp en fys- och                                    teknikplan för vintern.

Tränare: Johan Bjerhag

Anmälan sker via denna länk