Börja spela golf med oss

på Ronneby Golfklubb.

Att börja spela golf är en fantastisk investering i dig själv för framtiden. Det råder ingen tvekan om att golf är en av de sporter som har störst inflytande på en positiv utveckling av folkhälsan. Att golf dessutom är en social och trevlig sysselsättning i en trivsam miljö är också något som vi gärna vill trycka på.

2017 är året då Ronneby Golfklubb kör en drive för att få fler att nappa på den i våra ögon bästa sysselsättning som finns.

Vår utbildning av nybörjare som kallas Grönt Kort kurs ger en grundlig utbildning med ett tydligt fokus på din utveckling och ditt välbefinnande hos oss med en gedigen uppföljning till ett förmånligt pris. Allt för att få din start och din väg in i ett nytt fantastiskt kapitel av ditt liv att ske på bästa sätt.

Kostnaden är 2495 kronor inkl. medlemsskap på Ronneby Golfklubb

Då ingår detta:

• 6 timmar praktisk träning med vår Pro/golfutvecklare
  • Teori på banan med pro samt genom tillgång till Svenska golfförbundets teorimaterial.
  • Tillgång till träningskortets nybörjargrupp (ett koncept med gruppträningstillfällen just för er som precis har börjat) Minst ett pass varannan vecka under säsong (april – oktober) under kommande två säsonger är inplanerat.
  • På de flesta golfanläggningarna i Sverige krävs det att man är medlem i en golfklubb därför har vi valt att inkludera fullt medlemskap på Ronneby Golfklubb inklusive hyra av spelrätt år 1
  • och reducera medlemsavgiften år 2 med 50 % för att minska uppstartskostnaden och ge er bästa möjliga start.
  • För gruppen äldre juniorer (13 – 21 år) är priset 1795 kronor för att ta Grönt Kort då ingår medlemsskap.
  • För Yngre juniorer (7 – 12 år) sköts Grönt Kort-utbildningen inom ungdomsträningen medlemsavgift tillkommer.

Våra kurstillfällen under 2017 är:

Kurs 1    17/4 10-12,  29/4 10-12,  6/5 10-12    1 PLATS KVAR!

Kurs 2   29/4 13-15,  6/5  13-15,  13/5 13-15    FLER ÄN TRE PLATSER KVAR!

Kurs 3   13/5 10-12,  25/5  10-12,  3/6 10-12   FLER ÄN TRE PLATSER KVAR!

Kurs 4   25/5 13-15,  3/6  13-15,  10/6 13-15   FLER ÄN TRE PLATSER KVAR!

Vi tar emot åtta personer i varje grupp.

Fler kurser kommer planeras in när dessa blivit fulltecknade.

Vill du anmäla dig eller har ytterligare frågor kontakta oss.

mail:  info@ronnebygk.se

telefon: 0457-125 50