Vinterkortet 17/18

Med start den 25:e oktober får ni här möjligheten att träna med oss under 15 veckor i vinter.

Vi kommer hålla till på Wellness studio i Ronneby och på Ronneby Golfklubb.

Vi kommer i år att ge er lite mer frihet i ert val av hur ni vill träna i vinter. 15 veckor kommer vi finnas till hands för er golfutveckling och ni kan välja att bara träna golfteknik på Ronneby Golfklubb, bara träna fyspasset på Wellness eller givetvis vara med på båda.

Alternativ 1: Golfteknik                            995 kronor

Vi tar tillfället i akt att se till att verkligen jobba in grunderna i rörelsen så att ni kommer så väl rustade som möjligt in i 2018 års golfsäsong. Vi kommer köra ett pass i veckan mellan 25/10 – 7/12 och 17/1 – 7/3.

Ni kommer kunna lämna önskemål om dag (onsdag eller torsdag) och tid på dagen (dagtid eller kvällstid) så försöker vi bemöta era önskemål så gott vi kan.  Max 48 platser (tillsammans med alternativ 3)

Alternativ 2: Golffys                                  995 kronor (medlemmar på Wellness betalar 695 kronor)

Vi kommer hålla till på Wellness Studio i Ronneby och köra cirkelträning med avseende att förbättra både rörlighet och styrka med inriktning mot er golf. Träningen kommer ske på onsdagar klockan 10-11 eller 19.45 – 20.45.

Vi kommer köra ett pass i veckan mellan 25/10 – 7/12 och 17/1 – 7/3.

Alternativ 3: Golfteknik & Golffys         1795 kronor (medlemmar på Wellness betalar 1495 kronor)

Detta är alternativet för er som verkligen vill ta ett helhetsgrepp med tanke på er golf då ni vill utveckla både er teknik och er fysik. Max 48 platser (tillsammans med alternativ 1)

Tillägg: TPI-Screening                                 595 kronor

Vi erbjuder också möjligheten att göra en TPI-Screening för er som vill få en ännu mera individuell träningsplan för er fysik med inriktning mot golf. Vi mäter er rörlighet och ni kommer utifrån detta få ett träningsprogram riktat enbart mot er.

För anmälan och/eller ytterligare frågor ring Ronneby Golfklubb 0457-12550 eller skicka e-post till info@ronnebygk.se