Tidbokning

1 November – 28 Februari Bollränna alla dagar.
1 Mars – 31 Oktober Bokade starttider alla dagar 07.00 – 20.00

Starttidsintervallen är 10 min mellan varje boll.

TIDBOKNINGSREGLER

MEDLEMMAR Medlemmar kan boka och ha 3 starttider rullande under säsongen.

D.v.s när en tid är förbrukad får man möjlighet att boka en ny. Alla namn i bollen skall anges, gärna med Golf-ID, vilket underlättar för personalen och vid bokning på golf.se. Om man vill boka för en sk ”privat tävling” (släktgolf, större sällskap etc) har man möjlighet att boka med endast ett namn/boll till att börja med, men måste återkomma med alla spelarna senast 1 månad innan spel, annars riskerar man att förlora sin bokade tid.

GÄSTER Gäster kan boka sk greenfee-tider för hela säsongen. Alla spelarna skall kunna namnges, helst med sk Golf-ID. Gäster ifrån Danmark, Finland eller Norge anger sina motsvarande Golf-ID. Övriga länder med namn, hcp och klubbtillhörighet.

RÄTT ATT FYLLA UPP EJ FULLA BOLLAR Kansli/reception har rätt att vid behov fylla upp till fulla fyrbollar.

AVBOKNING BOKAD STARTTID/DEBITERING Avbokning skall ske senast två timmar före start. Vid uteblivande från starttid utan avbokning debiteras den som bokat tiden med 100kr/person.