Brunnsparken Competition

Brunnsparken Comp.1

Med stor entusiasm stod vi idag redo för 2020 års upplaga av Ronneby Golfklubbs Tävlingsweekend! Först ut var Brunnsparken Competition och vi spelade Irish Greensome. Vädret var minst sagt växlande, ömsom sol, ömsom regn & kraftiga vindar, vilket i sin tur gjorde spelet lite mer besvärligt, men trots detta mötte vi många glada & positiva golfare ute på banan!

Vi vill rikta ett stort tack till dagens tävlingssponsorer, Brunnsparken Café & Restaurang, Ronneby Vandrarhem & Naprapat Fredrik Andersson.

Samtidigt vill jag passa på att tacka alla funktionärer, frivilliga och våra fantastiska bankillar, vilket otroligt jobb ni gör och har gjort under dagen!

Så, sist men inte minst, vi har ett resultat!

Stort Grattis önskar vi Ola Otfors & Jonas Harrysson som spelade in på 66 poäng! Snyggt jobbat!

Hela resultatlistan hittar ni här: https://mingolf.golf.se/Competition/2217965#/competition/2217965/results

Dagens vinster, plats 1-7, hämtas ut under morgondagen den 30/7, i shopen, från och med klockan 08.00. Vinsterna är specifika och det är inte först till kvarn.

Morgondagens start går klockan 07.00, då spelar vi 4-manna Scramble med Ronneby Brunn som tävlingssponsor, vi är över 55 startande lag, så det blir högt tryck och fullt ös imorgon, det ser vi fram emot!

Nu laddar vi om & så syns vi imorgon igen!

Emma Dahl

Klubbchef