FOTBOLLSKAMPEN 2020!

Markus Spiske Wn35CKouahQ Unsplash

Golfmästerskap för alla fotbollsklubbar i Ronneby Kommun!

Ronneby Golfklubb har härmed nöjet att inbjuda alla Medlemmar och Supporters i kommunens fotbollsklubbar till ett GOLFMÄSTERSKAP.

Kommunens fotbollslag har inte, av kända orsaker, kunnat möta varandra på fotbollsplanen i år, men nu kan vi erbjuda en ordentlig och prestigefylld kamp mellan klubbarna på golfbanan.

Kallinge SK vann första årets upplaga av Fotbollskampen. Ska de kunna försvara sin titel? Ju fler lag Din klubb ställer upp med, ju större chans att vinna!

Vilken fotbollsklubb är bäst i GOLF?

SPELFORM: 2-mannascramble, Poängbogey.
ANMÄLAN: Anmälan görs på golf.se (min golf) senast torsdag den 23/7 kl 13.00
Första start: 26/7 kl 12.00
Anmälningsavgift: 200 kr/lag, varav hälften går till priser.

Övrigt 1: Varje klubb får ställa upp med så många lag de önskar och kan, damer eller herrar.

Övrigt 2: De 3 bästa lagens resultat för varje klubb räknas och de med flest sammanlagd poäng blir Ronnebymästare i golf.

Vandringspris:  Vinnande lag erhåller en inteckning i den nyuppsatta vandringspokal, som just nu innehas av Kallinge SK. Efter 3 vinster får klubben behålla pokalen.

Övriga priser: Priser till de 3 bästa lagen oavsett klubbtillhörighet och därefter priser beroende på antal deltagande lag. Önskar någon eller några vara sponsor för tävlingen, så kontakta Jonas eller Thommy enl. nedan.

Tävlingsledning :

Jonas Harrysson  Tel. 0709-575 540
Thommy Persson Tel. 0708-787 479

Ronneby Golfklubb hälsar Er hjärtligt välkomna!

VILL DU PROVA PÅ GOLF?
För de fotbollsspelare som ännu inte provat på golf, men vill göra det, så bjuder vi på en introduktion i detta fascinerande spel. Vi tar hand om Er den 26/7 från kl 12.00. Klubbor och bollar får Ni låna, men anmäl gärna Ert intresse till klubben tel 0457-125 50, eller till Jonas eller Thommy.