FOTOTÄVLING på Instagram

Fototävling IG Vs3

TÄVLING: Vilken är din vackraste vy av vår bana?

Gör såhär:

• Följ oss på instagram @ronnebygolfklubb
  • Ta en bild av din vackraste vy av vår bana och tagga bilden med @ronnebygolfklubb och #vackrastevynrongk

Vi kommer rösta fram månadens bild som belönas med ett presentkort på 500kr i vår shop.

Tävlingen pågår från 9/6 – 30/6 2020. Vinnaren publiceras på vårt instagramkonto, Facebooksida och på ronnebygk.se

Tävlingsregler:

För att delta i tävlingen via Instagram måste du ha ett öppet instagramkonto, om du har dold profil kan vi inte se din bild.

Genom att du laddar upp din bild och taggar den med @ronnebygolfklubb & #vackrastevynrongk godkänner du ditt deltagande i tävlingen och våra tävlingsvillkor samt att du själv tagit bilden. RonGk förbehåller sig rätten att ta bort bilder som bedöms vara olagliga eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande.

Vinnare utses av jury bestående av medarbetare på RonGk och beslutet kan ej överklagas.

Ronneby Golfklubb förbehåller sig rätten att publicera tävlingsbidragen samt kan bilderna komma att användas i vår marknadsföring.

Lycka till!