Länsförsäkringar

Länsförsäkringar

Tävlingsdag nummer tre och Länsförsäkringar stod som sponsor! Idag gick första start klockan 09.00, 46 lag – 92 spelare var sugna på att spela Bästboll! Dagen började med lägre temperaturer, mulet och fortsatt blåsigt, MEN sen sprack det äntligen upp, solen tittade fram & temperaturen gick upp! Det ser ut som att vädret håller i sig och SMHI lovar sol och högre temperaturer inför morgondagen & Tävlingsweekends avslut!  

Jag vill rikta ett stort tack till dagens tävlingssponsor, Länsförsäkringar! Uppe vid start möttes vi av ett glatt & peppande gäng som delade ut startkits och hälsade alla välkomna. Och självklart vill jag även idag tacka alla funktionärer, frivilliga & barnpersonal för ert fantastiska jobb!

Vi har ett resultat! Dagens vinnare av Länsförsäkringar är: Joakim Axelsson & Andreas Stålered från Karlshamns GK som spelade in på 61 poäng!

Stort Grattis önskar vi er!

Hela resultatlistan hittar ni här:

https://mingolf.golf.se/Competition/2501627#/competition/2501627/results

Dagens vinster, plats 1-7, hämtas ut under morgondagen den 1/8, i shopen, från och med klockan 08.00. Vinsterna är specifika och det är inte först till kvarn.

 

Morgondagens start går klockan 09.00 och är den sista och avslutande dagen på vår tävlingsweekend, då spelar vi 2-manna lag Triathlon (Foursome, Greensome, Bästboll) Poängbogey med Golfstore som tävlingssponsor, vi är 60 startande lag – 120 spelare, så det blir fortsatt bra tryck! Imorgon ser vi fram emot en solig & rolig dag här på Ronneby GK!

Jag vill rikta ett stort tack till alla spelare som deltagit i vår tävlingsweekend såhär långt, nu laddar vi om för en ny härlig golf & tävlingsdag!

Med vänlig hälsning

Emma Dahl
Klubbchef

X