Balance Golf Camp Day tisdag 30/6 på Ronneby Golfklubb

Balance Golf Hd

Balance Golf  Camp Day tisdag 30/6 på Ronneby Golfklubb med Johan och hans kollegor  Sofia Edman & Erik Blomqvist från Balance Golf. 

-Vi erbjuder olika pass under dagen! 

Varmt välkomna till en härlig träningsdag på Ronneby Gk med fokus på närspel, ren bollträff, puttning, mental träning och kraftutveckling i golfsvingen. Johan bjuder in sina kollegor Sofia Edman och Erik Blomqvist ifrån Balance Golf.

Sofia känner ni även igen från tidningen Svensk Golf där hon är en av instruktörerna i den populära ”Golfskolan”. Erik är grundare till Balance Golf och är en av 27 certifierade Swing Catalyst Ambassadörer och har de senaste åren åkt världen runt för att utbilda andra tränare och golfare om kraftutveckling och individanpassade golfsvingar.

Tillsammans har denna trio  en erfarenhet och kunskap som är imponerande och de ser till att du får ett och annat skratt under dagen.


Bli vassare RUNT green med Sofia & Johan 
Att träna de korta slagen hjälper dig att bli bättre runt green och ger stor effekt vad gäller din svingteknik för alla slagen. Under passet tränar  du bollträff, längdkontroll och strategi.  Mentalt får du med dig verktygen för att coacha dig själv bättre och vi går igenom vikten av rätt och ärlig feedback.

Tid: 10.00-12.00

Bli vassare PÅ green med Sofia & Johan 
Under passet får du träna på det viktigaste delarna i puttning som bollstart, längdkänsla och greenläsning. Du får med dig roliga och nyttiga övningar som du kan ta med dig till din egen träning. Du får även med dig vikten av rätt utrustning när det kommer till närspel. Varför en anpassad putter är så bra.
Tid: 13.00-15.00
Pris:495:- /pass
Träningsbollar ingår under passen
Antal platser: 16

 

Balance Camp Day med Erik Blomqvist 

Hur genererar du kraft i golfsvingen  

Pass 1: 10.00-12.00

Pass 2: 13.00-15.00

Erik som är rörelsespecialist vad gäller kraftutveckling i golfsvingen  erbjuder under dagen 2 st kurser. Kursen handlar om din unika kropp, din rörelseförmåga och hur du genererar kraft i svingen.  Målet är att DU kommer lämna passet med en erfarenhet om HUR du är stark genom hela rörelsen.

Pris: 495:- / pass

Antal platser: 8

Med hälsan i fokus så håller vi avstånd och alla som är friska är välkomna. Vi ser framförallt till att vi trivs och har en rolig dag tillsammans.

Anmälan: pro@ronnebygk.se

Vi samlas utanför klubbhuset innan passens start

Välkomna!

X