Ett Slag för hjältar

36686030 1734056976709930 4204909390945320960 N

Slå ett slag för hjältar som kämpar mot barncancer

Välkommen att nätverka med andra företag och samtidigt svinga din klubba till förmån för barn som kämpar mot cancer.
När: 10 maj mellan 12.00 – ca. 20.00
Var: Ronneby GK
Spelform: 4-manna Texas Scramble

Alla intäkter från golftävlingen går oavkortat till Barncancerfonden Södra som skapar ljusglimtar för cancersjuka barn och deras familjer.

Under dagen kommer det att finnas hålsponsorer på plats för att förgylla dagen med extra tävlingar som syftar till att samla in ytterligare pengar till Barncancer- fonden Södra. Det kommer att finnas maximalt 9 hålsponsorer, och för att delta i dessa tävlingar kommer det kosta maximalt 100 kr per tävling och person. Notera att det är helt frivilligt att delta i hålsponsorernas tävlingar. Däremot kommer vi ha väldigt attraktiva priser på sidotävlingarna som ni absolut inte kommer vilja missa!

Sponsra med ett lag för 5000 kronor (4-manna lag). Vid sponsring av 5000 kronor erbjuds du dessutom Barncancerfonden Södras företagspaket Gillare. Förutom att du får tackbrev, sponsorbrev och rätten att använda logotypen till höger, bjuds du in till Barncancerfonden Södras sponsorträffar.

Bli hålsponsor för 2500 kronor och få möjligheten att nätverka och synliggöra ditt varumärke. Du behöver inte spela golf för att vara hålsponsor varför detta är ett bra sponsringsalternativ även för dig som inte önskar spela golf. Som hålsponsor förbinder du dig att bidra med tävlingar eller dylikt som bidrar till att samla in pengar till Barncancerfonden Södra.

Sponsra med ett lag och ett golfhål för 7500 kronor. Genom att sponsra med både lag och ett golfhål får du möjligheten att både spela golf samt nätverka med alla företagare som passerar ditt golfhål. Genom att sponsra med minst 5000 kronor så får du Barncancerfonden Södras företagspaket Gillare. Förutom att du får tackbrev, sponsorbrev och rätten att använda logotypen ovan, bjuds du in till Barncancerfonden Södras sponsorträffar.

I priset ovan ingår greenfee, lunch och middag. Det kommer anordnas tävlingar på några hål som innebär att man skänker en slant till Barncancerfonden Södra. För att delta i tävlingarna betalar du kontant, på faktura eller genom att swisha.

Anmäl dig snarast genom att kontakta någon av våra huvudpartners nedan eller direkt via länken bit.ly/slagforhjaltar. Sista anmälningsdag är 10 september.

Lotta Emanuelsson, lottaemanuelsson@outlook.se, 070 – 83 96 660 Therese Nilsson, 073 – 36 22 923

X