Boende

Boende

Gäst

Boende

Välkommen till Ronneby

Mitt i vackra Blekinge hittar man Ronneby som ofta kallas “Hjärtat i Sveriges Trädgård”. I Blekinge och i synnerhet Ronneby påminns du ständigt om hur vackert landskapet är och blandningen av hav och natur med fantastiska ekar. 

Ronneby Golfklubb är delvis en del av den berömda Brunnsparken men bara ett stenkast bort finns två fantastiska boende. Ronneby Brunn som är ett stort konferens och SPA hotell där du som golfare kan vila ut efter rundan och njuta av hotellets faciliteter. 

Ytterligare en bit bort finns dessutom Ronneby vandrarhem med väldigt förmånliga och bra priser på boende och golf i en kombination tillsammans. 

Ett tredje alternativ är Hotell Villa Vesta, ett mysigt hotell med vacker utsikt över Ronnebyån och en fantastisk futostbuffé 

Ronneby Brunn

Med nästan 650 bäddar är Ronneby Brunn hotellet som både kan ta dom stora och de små sällskapen. Här erbjuds du möjlighet till konferens, SPA eller varför inte passa på att nyttja badlandet som finns precis utanför dörren. Samma känsla som i utlandet! 

Ronneby Vandrarhem

Ronneby Vandrahem ligger i vackra Brunnsparkens norra del. Här erbjuds du väldigt förmånliga priser med kombination av att spela golf. Du bor dessutom i en vacker byggnad som andas känslan av den gamla kurorten Ronneby som man vallfärdades till för att dricka Brunn. 

X