Golfstore

Golfstore

Tävlingsdag nummer fyra och den avslutande dagen på vår Tävlingsweekend! Golfstore var sponsorn för dagen och vi spelade Triathlon (foursome, greensome, bästboll) poängbogey, starten gick klockan 09.00 och det var 60 härliga lag – 120 spelare som deltog.
Dagen bjöd på strålande sol, högre temperaturer och fantastisk stämning!

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dagens tävlingssponsor, Golfstore. Sen vill jag ge en stor eloge & ett varmt tack till alla funktionärer, frivilliga & banpersonalen.
Jag vill även lyfta teamet i receptionen, vilket fantastiskt jobb ni har gjort! Jag har tagit emot mycket beröm för er insats!

Sist men absolut inte minst vill jag rikta ett stort TACK till Er tävlingsdeltagare, det är ni som har bidragit till att vår tävlingsweekend har blivit så bra och lyckad som jag & många med mig har upplevt att den har blivit!

Antalet tävlingsdeltagare har ökat med hela två och en halv gång jämfört med föregående år! 2018 var det 266 deltagare, 2019, 219 deltagare & 2020 hela 542 deltagare! Imponerande!

Nu till tävlingsweekends sista, Vi har ett resultat! Dagens vinnare av Golfstore är Charlotte Kansikas & Mats Karlsson:  som spelade in på 48,5 poäng!
Stort Grattis önskar vi er!

Hela resultatlistan hittar ni här: https://mingolf.golf.se/Competition/2217968#/competition/2217968/results

Dagens vinster, plats 1-8, hämtas ut under morgondagen den 2/8, i shopen, från och med klockan 08.00. Vinsterna är specifika och det är inte först till kvarn.

Så till sist, ett stort tack för den här tävlingsweekenden! Sensommaren och hösten kommer bidra med fler tävlingsmöjligheter, jag hoppas jag få se er alla där!
Nu önskar jag alla en fortsatt trevlig golfsäsong och sommar!

 

Med vänlig hälsning
Emma Dahl
Klubbchef

 

X