Boende

Träningskort

Pro/Shop

Träningskort

Vill du utveckla din golf och skapa förutsättningar för en så skonsam svingrörelse som möjligt men med målet att ge så mycket effekt som möjligt. Genom att använda sig av vårt träningskort får du chans att träna golf året runt till en låg kostnad tillsammans med andra som precis som du både vill ha social samhörighet men också vill behålla och utveckla dina kunskaper om hur vi skapa en ren bollträff varje gång. Hos oss har vi två olika perioder som träningen är indelad i, sommarkortet och vinterkortet. Nedan kan du läsa mer om vad som ingår i det olika perioderna. 

Träningskort vinter 

 

Träningskortet Halvår 2024

Vi fortsätter med vårt populära koncept – Träningskortet!
Träningen kommer bedrivas i fasta grupper på en fast tid. Vill man träna flera gånger i veckan går det naturligtvis att anmäla sig i flera grupper. Vi kommer dela in grupperna om sex personer i varje grupp. 

Träningskortet – Halvår är anpassat för dig som vill utveckla din golf men också träffas i en trivsam och social miljö. Passen kommer bygga på utveckling av din teknik men också ditt spel. Detta gör vi genom att kombinera teknik och spelträning. Vi tränar med balansen som utgångspunkt vilket ger er möjligheten att skaffa er en effektiv  och kraftfull rörelse enligt era förutsättningar. Jag kommer använda svinganalysprogram och vår nya launch monitor till hjälp under träningspassen. Träningen kommer löpa från 3e veckan i april till slutet av september, med undantag för de veckor då golfutvecklaren har demodagar/events, är på träningsresor eller utbildning. Vi har även uppehåll under juli. 

Träningsgrupperna kommer ligga på dessa tider:

          Måndagar: kl 11-12

  • Tisdagar: kl .10-11,11-12,12-13
    och  18-19
  • Onsdagar: kl. 9-11 (Leråkra)
  • Torsdagar: kl. 10-11,11-12 och 17-18, 18-19

Träningen ligger mellan vecka 16-25 och 31-39 

Träningskortet:
1595:-/ person dagtid  1795:- /kvällstid

Innehåll:

Personlig plan för den tekniska utvecklingen av rörelsen.

● Strategi för en personlig utveckling av spelet både ur ett träningsperspektiv och spelet på banan. 

Övrig information:

● Indelning i 11 grupper utefter hcp och önskemål. 
Max sex personer per grupp.
Varje pass är 50 minuter. 

Vill du anmäla dig, eller om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss!

Välkomna!


Johan Torstensson
Mail:
pro@ronnebygk.se

Telefon: 072-330 60 99

Skärmklipp
X