Ronneby Brunn Scramble

Ronneby Brunn Scramble1

Idag var det dags för tävlingsdag nummer två och 06.50 gick starten för Ronneby Brunn Scramble! Sommarvärmen lös med sin frånvaro, kalla vindar & duggregn dominerade, men trots detta möttes vi av taggade och glada golfare. Imponerande 55 lag – 220 personer har kämpat och fightats ute på banan! Fantastiskt glädjande att så många vill vara här och delta på vår Tävlingsweeked!

Jag vill rikta ett stort tack till dagens tävlingssponsor, Ronneby Brunn! Även idag vill jag passa på att tacka alla funktionärer, frivilliga och banpersonal för ert fantastiska jobb!

 

Vi har ett resultat! Dagens vinnare av Ronneby Brunn Scramble är:

Johan Håkansson, Henrik Fridolfsson, Herman Håkansson & William Fridolfsson. Gänget spelade in på imponerande 51 poäng!  Stort Grattis önskar vi Er!

Det har varit en tight tävling idag, plats 1-8 har gått in på poängen 51-55, ett lag på 51, tre lag på 53, två lag på 54 & två lag på 55 poäng.

Hela resultatlistan hittar ni här: https://mingolf.golf.se/Competition/2217966#/competition/2217966/results

Dagens vinster, plats 1-8, hämtas ut under morgondagen den 31/7, i shopen, från och med klockan 08.00. Vinsterna är specifika och det är inte först till kvarn.

Morgondagens start går klockan 09.00, då spelar vi 2-manna lag Bästboll med Länsförsäkringar som tävlingssponsor, vi är 46 startande lag – 92 personer, så det blir fortsatt bra tryck, det ser vi fram emot!

Nu laddar vi om, värmer oss & så syns vi imorgon igen!

Med vänlig hälsning
Emma Dahl
Klubbchef

X