Nybörjarutbildning

Träning

Kurser 2019

Börja spela golf med oss på Ronneby GK
Att börja spela golf är en fantastisk investering i dig själv för framtiden. Det råder ingen tvekan om att golf är en av de sporter som har störst inflytande på en positiv utveckling av folkhälsan. Att golf dessutom är en social och trevlig sysselsättning i en trivsam miljö är också något som vi gärna vill trycka på.

Vår utbildning av nybörjare som kallas Grönt Kort kurs ger en grundlig utbildning med ett tydligt fokus på din utveckling och ditt välbefinnande tillsammans med oss. Vi vill också ge er en gedigen uppföljning till ett förmånligt pris. Allt för att få din start och din väg in i ett nytt fantastiskt kapitel av ditt liv att ske på bästa sätt.

Från och med i år är det också möjligt att använda sitt friskvårdsbidrag för golfträning och golfspel. Givetvis går det bra att använda detta till att gå en nybörjarkurs om ert företag godkänner det.

Kostnaden är 2495 kronor

(600 kronor är medlemsavgift och 1895 kronor är kursavgift)

Då ingår detta:

• 9 timmar praktisk träning med vår Pro/golfutvecklare (Lördagar jämna veckor 09.00 – 12.00)
  • 2 timmar teori
  • Ett repititionspass i veckan from andra veckan i maj till sista veckan i september. Gruppträning för alla nya golfare.
  • Fullt medlemskap på Ronneby Golfklubb inklusive hyra av spelrätt år 2019
  • Reducerad medlemsavgift med 50 % år 2012.
  • För gruppen äldre juniorer (13 – 21 år) är priset 1795 kronor för att ta Grönt Kort då ingår medlemsskap.
  • För Yngre juniorer (7 – 12 år) sköts Grönt Kort-utbildningen inom ungdomsträningen medlemsavgift tillkommer.

Våra kurstillfällen under 2019 är:

Varje lördag 09.00 – 12.00 jämna veckor!

Passar inte tiderna för kurstillfällen in?

Då går det också att gå samma utbildning privat med golfutvecklaren.

Priset då är 2995 kronor (medlemsavgift 600 kronor) och upplägget något annorlunda.

Vill du anmäla dig eller har ytterligare frågor kontakta oss.

mail:  info@ronnebygk.se.
telefon: 0457-125 50